tirsdag 5. juli 2011

Yr dott no...


Vi reiser etter værvarselet på Yr.no.  Og vi har hatt hell med oss.  I Stavern var det yrende badeliv, og bare litt yr en dag.  Vi ble ikke ufrivillig søkkvåte :))    Isteden for å reise til Telemark som planlagt, la vi turen sørover til Østfold, etter å ha sjekket Yr.no.  Parkerte vogna ved siden av Gamlebyen i Fredrikstad.  Yrende folkeliv med bruktmarked og skattejakt for barna i Gamlebyen.  Ble litt yr når jeg endelig fikk tak i 6 stk bhømiske krystallglass, som jeg har ønsket meg lenge...

Yr spådde godvær lengre øst.  En dag tok vi turen til Sverige.  Der yrer det av nordmenn på systmebolag og godisbolag.  Erika og Elise trodde ikke sine egne øyne når de veide gotteriene de hadde handlet og det kostet under 70 kroner, enda boksene var stappende fulle av seigt og fargerikt godis - og det var 70 kroner TILSAMMEN!! På herlig båttur til Kosterøyene fikk vi også oppleve yrende sjøliv, og vi inntok et herlig måltid med sjømat.

Det kan vel hende hodene også blir litt yre av litt vin i varmen.  For Yr har hatt helt rett, det er herlig temperatur.  Solen har vært veldig mye fremme og himmelen er til tider helt blå.  Noe som gleder både store og små.



Sommerferie er herlig!  Den gode temperaturen og solgløttene gir næring til kropp og sjel.  Da blomstrer kjærligheten i alle aldre! Vi blir yre og glade i hverandre....her er mor og far fanget på "JA-benken".

Mor og far på "Ja-benken"

Erika og Elise i litt yr....
Didrik koser seg med tantene...



Yr.no!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar