Dette brukte jeg idag:
Ca 500 g klippfisk - utvannet i minst 8 timer
ca 10 små poteter - skrelles og skives
ca 2 løk i skiver
litt paprika
litt vårløk
litt hvitløk
paprika krydder
litt hvitløkpepper
2 ferske tomater
2 bokser med hele hermetiske tomater
1 sp. skje med hvitløksmør (en rest)
ca 2 dl vann
ca 2 dl olje
ørlitt chilli krydder på toppen
..og sånn gjorde jeg det:
Starter med litt olje i gryta. Alt legges lagvis, også krydderet.
2 dl vann has i til slutt
Kokes opp - og skal småkoke i ca en time, eller til potetene er møre.
Det blir rikelig mat til 2 personer :))
Serveres gjerne med øl og akevitt - eller rødvin! Passer hvertfall bra med rødvin som kokkevin!
Oppskriften ble ikke lagt ut før Kurt hadde smakt. Han har spist 3 posjoner :)) Til og med Erika og Elise spiste poteter og kraft :)
Sånn gjorde han med oss når vi var små. Flott at han får tilbake i samme mynt! ;D
SvarSlett